Guido Jonckers

Stemacteur

Jessica Mendels

Stemacteur

Stephan Evenblij

Stemacteur

Guido Jonckers (Den Haag, 24 oktober 1947) is een Nederlands acteur, stemacteur en toneelregisseur.

Hij heeft een lange toneelervaring en is een groot kenner van de Russische schrijver Tsjechov. Hij heeft meerdere stukken beroepsmatig voor het toneel geregisseerd, te weten De drie zusters, De kersentuin, De meeuw, Het huwelijksaanzoek, Het jubileum en Oom Wanja.

Bij het grote publiek is hij vooral bekend als de Pa Verburgh (met een H) uit SchoolTV-Weekjournaal, de taalcursussen van Teleac, de man van de Moulinex-reclame en als stem van Boes. Ook speelde Jonckers bij John Lanting's Theater van de Lach.

Jessica Mendels (Den Haag, 25 maart 1981) is een Nederlandse televisiepresentatrice, actrice en kinderboekenschrijfster. Tevens heeft ze een eigen weblog waarop ze onder meer suikervrije recepten deelt.

Stephan Evenblij (Leidschendam, 6 juli 1981) is een Nederlands acteur, stemacteur, film regisseur, producent en kunstenaar. Veel ervaring op toneel bij o.a. Toneelgroep de Appel. Diverse films en series als acteurs. Evenblij is een cultuur ondernemers en produceert/regisseert films, toneelstukken, commercials en ook deze audiotour.

Gabriel Vezzola

Sounddesign en muziek